Trudie

Trudie de Beijl haptotherapie en hartcoherentie Sinds 2000 werk ik met veel enthousiasme in mijn praktijk voor haptotherapie. Ik heb mijn opleiding tot haptotherapeut gevolgd aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie (ITH). Speciale aandachtsgebieden van mij zijn slaapklachten, overspannenheid en burn-out. Ook behandel ik  kinderen vanaf 12 jaar met sociaal-emotionele problemen.

Naast begeleiding met haptotherapie, coach ik volwassenen en kinderen met hartcoherentie technieken.

In mijn behandelingen maak ik gebruik van mijn jarenlange ervaring in mijn haptotherapiepraktijk, van mijn psychologiekennis (WO mastervariant levensloop, Open Universiteit) en van mijn ervaringen die ik heb opgedaan als oefentherapeut-Mensendieck en verpleegkundige-A.

Regelmatig heb ik intervisie met collega-haptotherapeuten en volg ik na- en bijscholingen om op de hoogte te blijven van belangrijke ontwikkelingen in mijn vak.

Samenwerkingsverbanden:

  • Marcella Udenhout, GZ-psycholoog, www.coping.nl 
  • Ina Feitsma, coach, counseler en loopbaanbegeleider, www.koersconsult.nl
  • Karin ten Kroode, gewichtsconsulent en voedingsdeskundige, www.lijfenbalans.nl
  • Astrid Albersen (GZ-psycholoog) en Marlon Hulst (bekkenfysiotherapeut) voor uitwisseling en samenwerking op het gebied van seksuele klachten. Samen vormen wij de multidisciplinaire werkgroep seksuologie Amstelveen

Belangrijke links:

 

Voor algemene informatie zie: haptotherapie.