Trudie

Trudie de Beijl haptotherapie en hartcoherentie Sinds 2000 werk ik met veel enthousiasme in mijn praktijk voor haptotherapie. Ik heb mijn opleiding tot haptotherapeut gevolgd aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie (ITH). Speciale aandachtsgebieden van mij zijn slaapklachten, overspannenheid en burn-out.

Naast begeleiding met haptotherapie, coach ik cliënten met hartcoherentie technieken. Onder de knop hartcoherentie kun je vinden wat dit inhoud.

In mijn behandelingen maak ik gebruik van mijn jarenlange ervaring als haptotherapeut, van mijn psychologiekennis (WO master levensloop, Open Universiteit) en van mijn ervaringen die ik heb opgedaan als oefentherapeut-Mensendieck en verpleegkundige-A.

Regelmatig heb ik intervisie met collega-haptotherapeuten en volg ik na- en bijscholingen om op de hoogte te blijven van belangrijke ontwikkelingen in mijn vak.

Samenwerkingsverbanden:

  • Marcella Udenhout, GZ-psycholoog, www.coping.nl 
  • Ina Feitsma, coach, counseler en loopbaanbegeleider, www.koersconsult.nl
  • Karin ten Kroode, gewichtsconsulent en voedingsdeskundige, www.lijfenbalans.nl
  • Astrid Albersen (GZ-psycholoog), Marlon Hulst (bekkenfysiotherapeut) en Charlotte Zeijl (gynaecoloog/seksuoloog ziekenhuis Amstelland) voor uitwisseling en samenwerking op het gebied van seksuele klachten. Samen vormen wij de multidisciplinaire werkgroep seksuologie Amstelveen

Belangrijke links:

 

Voor algemene informatie zie: haptotherapie.